Τι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ να πει ένας ΑΝΔΡΑΣ στη ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ του ΣΥΝΤΡΟΦΟ – Tου Βλάση Γωγούση

Πολύ συχνά οι άνδρες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα στη διατήρηση της στύσης τους σπεύδουν να ενημερώσουν τη σύντροφό τους  λέγοντας της  ότι: «κάτι τέτοιο είναι η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ που μου συμβαίνει!».

Αυτό που τους συμβαίνει, ωστόσο, είναι ένα από τα πιο συχνά προβλήματα των σεξουαλικά ενεργών ανδρών (συνήθως  λόγω  στρες,  άγχους, κόπωσης, αλκοόλ , φαρμάκων κ.α.).
Σε κάθε περίπτωση, βέβαια , το αίσθημα ντροπής είναι αναπόφευκτο.
Αυτό που πρέπει  να αποφευχθεί, ωστόσο, είναι η πιο άστοχη απάντηση που μπορεί να δώσει ένας άνδρας στη σεξουαλική του σύντροφο , λέγοντας : «ΔΕΝ μου έχει ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ ! ».

Διότι  το μόνο που ακούει η γυναίκα εκείνη τη στιγμή , είναι ότι ο παρτενέρ της μπορούσε να διατηρήσει τη στύση του ΜΕ ΟΛΕΣ τις ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ του ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ, αλλά όχι με ΑΥΤΗ.

Η ευθύνη, δηλαδή, μεταφέρεται στη  σεξουαλική σχέση  ΜΟΝΟ με τη συγκεκριμένη σύντροφο.

Επόμενο είναι η φράση «ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ» να την κάνει να νιώθει μη ελκυστική, της δημιουργεί ανασφάλεια σχετικά με την εξωτερική της εμφάνιση, αλλά και με την προσωπικότητά της και της δημιουργεί την πεποίθηση ότι ΑΥΤΗ ΦΤΑΙΕΙ !

Είναι  όμως  πολύ πιο έντιμο  και πολύ πιο ανθρώπινο ,  ο άνδρας να αντιμετωπίζει τα προβλήματα στύσης με μια ειλικρινή διάθεση χωρίς να προσπαθήσει να τα κρύψει.

Εάν μάλιστα  το πρόβλημα επιμένει,  θα ήταν καλό να απευθυνθεί σε ειδικό.

Σημ.
Το άρθρο επιμελήθηκε ο Κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, Χειρουργός, Ουρολόγος-Ανδρολόγος και το  προσάρμοσα – συνέπτυξα  εγώ για ενημέρωση των  διαδικτυακών μου φίλων (…..αμφοτέρων των….φύλων ! ).

VLASISGOGOUSIS004

Δρ Βλάσης Γωγούσης

 

 Αν θέλετε να διαβάσετε άλλα άρθρα του Βλάση Γωγούση,
τα βρίσκετε εδώ.

 

ansasaresekoinopoihsteto001

 

anthea banner 920X100_02

info@komistes.gr

ΘΑΝΟΣ ΤΑΚΗΣ

«
»

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ

«
»

ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ

«
»