EXPERIENCE CORINTHIA – SIGNATURE 

Το Σάββατο 09/01 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση της EXPERIENCE CORINTHIA σε συνεργασία με το Signature travel με σκοπό την τουριστική της ανάδειξη της Κορινθίας αλλά και την ενημέρωση για τις πολιτιστικές της δυνατότητες και κυρίως για τις βιωματικές δραστηριότητες που αναλαμβάνει η ομάδα των επαγγελματιών της EXPERIENCE CORINTHIA. 

Είναι πολύ σημαντικό οι επαγγελματίες μιας περιοχής να συγκεντρώνονται και με ρόλο καλού οικοδεσπότη να υποδέχονται τους καλεσμένους τους, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε. Η βραδιά εξελίχθηκε πολύ ενδιαφέρουσα και  οι επισκέπτες κρέμονταν από τα χείλη των ομιλητών, για να πάρουν όλη τη πληροφόρηση που σε συνδυασμό με εικόνες και βίντεο γέμισε δυο ευχάριστες ώρες μιας διαφορετικής παρουσίασης.

sigcor03

 

Πρωτίστως η πρόεδρος της Experience CORINTHIA κ. Βίβιαν Πάτκου, κεντρική ομιλήτρια, ο έτερος δημιουργός της ΜΚΟ, κ. Σταύρος Κεφάλας, οι Μαρία και Πέτρος Αλιφραγκής απο το Signature travel που ανακοίνωσαν και τη πρώτη βιωματική εκδρομή σε συνδυασμό με κοπή πίτας, επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους με telling stories απο τους ειδικούς, γευσιγνωσία με τοπικά προιόντα , ποδηλατάδα στο δάσος του Πευκιά, λάτιν πάρτυ ανοιχτό σε όλους – με shows-   bazaar τοπικών παραγωγών, και άλλες εκπλήξεις που ετοιμάζουν με πολύ αγάπη για τους  νέους και παλιούς φίλους….

sigcor01

Ο πρωτοπόρος μηχανικός ξενοδόχος κ. Στάθης Τριανταφύλλου, που ανέδειξε την περιοχή των Τρικάλων Κορινθίας εξήγησε με το καλύτερο τρόπο «πως» η δική του προσπάθεια έγινε παράδειγμα προς μίμηση και σε άλλους επιχειρηματίες, ο ερευνητής κ. Γεώργιος Τσούκαλης καθήλωσε τους πάντες με τις αποκαλύψεις του για τα κλεμμένα ευρήματα του μουσείου της Κορίνθου και το τρόπο που με τον αγώνα του επέστρεψαν στη βάση τους!  

sigcor02

Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφέρουμε ότι ο κύριος Τσούκαλης βραβεύθηκε πέρσι στα διεθνή βραβεία Giuseppe Sciacca στο Βατικανό, για το έργο του κατά της αρχαιοκαπηλίας.

Ο wine manager Νίκος Παπαθανασόπουλος ήταν η ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς, όταν με το δικό του τρόπο αναφέρθηκε στην ιστορία του κρασιού και της Νεμέας.

Ο γνωστός οινοποιός κύριος Γιώργος  Βασιλείου (ΚΤΗΜΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ)
μίλησε για την δική του οικογενειακή παράδοση των οινοποιών, τις ποικιλίες της Νεμέας όπως το ´Αγιωργίτικο, τις ιδιαιτερότητες του κόκκινου κρασιού,  κάνοντας πολλούς απο εμάς να τρέξουμε αμέσως μετά για ενα ποτηράκι κρασί.

Τη στήριξη στη προσπάθεια αυτή έδωσε με τη παρουσία του και ο HATTA (σύνδεσμος των ταξιδιωτικών πρακτόρων) μέσω του μέλους του ΔΣ κ. Γιώργου Παλιούρα και φυσικά απ όλη αυτή τη προσπάθεια δε θα μπορούσε να λείψει  η Περιφέρεια Πελοποννήσου  με δέσμευση: η καμπάνια του MYTHICAL PELOPONNESE να περιλαμβάνει περίτρανα τις δραστηριότητες της Κορινθίας.

Επόμενο ραντεβού στο ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ για κοπή πίτας και πολλές ακόμη δραστηριότητες στο οργανωμένο διήμερο του Signature travel σε συνεργασία με την EXPERIENCE CORINTHIA στις 06 Φεβρουαρίου 2016.

Πληροφορίες εγγραφές στο τηλέφωνο: 2103245620 και στο site: www.signature.gr

 

ansasaresekoinopoihsteto001

anthea banner 920X100_02

info@komistes.gr

ΘΑΝΟΣ ΤΑΚΗΣ

«
»

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ

«
»

ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ

«
»