ΔΥΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ (= 1 λεπτό) – Του Βλάση Γωγούση

Αντιγράφει από το διαδίκτυο ο Βλάσης Γωγούσης

Σύντομο Βιογραφικό ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ Μεσογαίας ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Σπούδασε Φυσική στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Αστροφυσική στὸ Harvard (Master of Arts) και Μηχανολογία στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέττης (ΜΙΤ).
Έχει διδακτορικές σπουδές στο κοινό πρόγραμμα Harvard και ΜΙΤ στον τομέα της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας (Βιορευστοδυναμική, Μαθηματική Φυσιολογία, Αιμοδυναμική της καρδιάς και των αγγείων).
Εργάστηκε ως ερευνητής και επιστημονικός συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital, στο Τμήμα Αναισθησιολογίας του Massachusetts General Hospital και στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Boston Children’s Hospital.
Διετέλεσε επιστημονικός σύμβουλος μεγάλων εταιρειών σε θέματα Διαστημικής Ιατρικής Τεχνολογίας.
Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή του Τιμίου Σταυρού της Βοστώνης, όπου έλαβε τους τίτλους Master of Theological Studies και Master of Theology
και στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ανακηρύχθηκε διδάκτορας στον τομέα της Βιοηθικής.

Βιογραφικό ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Νίκου ΦΙΛΗ

Κάτοχος απολυτηρίου Λυκείου
Είναι δημοσιογράφος και από το 2008 διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ».
Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο δεύτερος λέει δεν επιτρέπει την επίσκεψη του πρώτου σε σχολείο, όπου καλέστηκε από μαθητές να μιλήσει.
Λογικό το βλέπω, για ποιο θέμα να πρωτομιλήσει ο πρώτος και τί να καταλάβει για να απαντήσει ο δεύτερος…

VLASISGOGOUSIS004

Δρ Βλάσης Γωγούσης

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ :
Περιμένω σχόλια ( σχόλια είπα , όχι…..σχολιανά !!)

 

 Αν θέλετε να διαβάσετε άλλα άρθρα του Βλάση Γωγούση,
τα βρίσκετε εδώ.

 

ansasaresekoinopoihsteto001

 

 • http://makpress.blogspot/ Σάκης

  Γιατρέ μου, η τελευταία παράγραφος όλα τα λεφτά…αποκάλεσες τον δεύτερο ηλίθιο ή μου φάνηκε;

 • peet14.14

  Εξαιρετικός γιατρέ ,χίλια μπράβο

 • Μήτσος ο Τούφας

  ++++++++++++++++++++++++

 • AthanasiosDeslis

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΝ Η ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΟΥΛΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΓΡΑΙΚΥΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΗΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ [ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΒΛΑΣΗ ΓΩΓΟΥΣΗ ] ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΑΣ.. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΞΕΤΑΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟΝ ΤΟΥ ΜΑΡΞΙΣΜΟΥ, Ο ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΙΝ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ… ΑΙ ΕΥΘΥΝΑΙ ΤΩΝ ΑΝΙΚΑΝΩΝ, ΓΡΑΙΛΚΥΛΩΝ, ΡΑΓΙΑΔΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΩΝ ΗΓΕΤΙΣΚΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ.. ΕΠΙ ΜΙΑΝ 42ΕΤΙΑΝ ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΓΕΤΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ATTEMPTS TO MAKE WINE FROM WATER AND BEGING TO BAPTIZE LEFTISTS… ΦΙΛΤΑΤΕ ΓΙΑΤΡΕ ΓΩΓΟΥΣΗ ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗΝ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΝ ΤΑΞΙΔΙ ΜΟΥ ΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙΤΟΙ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΩΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑΝ… ΜΕΤΑ ΛΥΠΗΣ ΜΟΥ ΔΙΕΠΙΣΤΩΣΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΑΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΙΣ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΝΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ… Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ Η ΕΠΙΒΙΩΣΙΣ ΤΩΝ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΙΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑΚΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜ. ΔΕΣΛΗΣ. ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ. ΗΠΑ.

anthea banner 920X100_02

info@komistes.gr

ΘΑΝΟΣ ΤΑΚΗΣ

«
»

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ

«
»

ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ

«
»