Μπουτάρη παραιτήσου!

Στ. Λιακόπουλος: «Θα ήταν χαρά μου να παραιτηθεί ή να συνετιστεί ο Γ. Μπουτάρης»

Όχι μόνο γίνεται αγεφύρωτο το χάσμα στην δημοτική ομάδα του Γιάννη Μπουτάρη στο δήμο Θεσσαλονίκης αλλά παίρνει χαρακτηριστικά κηρυγμένου «πολέμου» καθώς σήμερα μιλώντας στο Κόκκινο Θεσσαλονίκης 93.4 ο σύμβουλος της «Πρωτοβουλίας» Στέλιος Λιακόπουλος κάλεσε τον δήμαρχο να παραιτηθεί για το καλό της παράταξης και του δήμου.

O κ. Λιακόπουλος όπως και ο έτερος δημοτικός σύμβουλος Κωνσταντίνος Ζέρβας είχαν δεχθεί τα πυρά του Γιάννη Μπουτάρη στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και σήμερα ο κ. Λιακόπουλος δηλώνει ότι «χαρά μου θα ήταν να παραιτηθεί ο Γιάννης Μπουτάρης ή να συνετιστεί για σωθεί η Πρωτοβουλία».

Ο κ. Λιακόπουλος επιτέθηκε με σφοδρότητα στον δήμαρχο κατηγορώντας τον για «αυτοκρατορική και αλαζονική συμπεριφορά» και λειτουργία «με μόνιμους αυλικούς» αφού «οι αποφάσεις λαμβάνονται από έναν κλειστό πυρήνα και όχι δημοκρατικά» με αποτέλεσμα να μην παράγεται πολιτικός λόγος».

Ο κ. Λιακόπουλος αποσαφηνίζει ότι δεν θα παραιτηθεί «δεν πρόκειται να παραιτηθώ, η κατάθεση απόψεων είναι δημοκρατικό μου καθήκον» και διαπιστώνει ότι «η Πρωτοβουλία είναι καζάνι που βράζει» και διαπιστώνει ότι «η διοίκηση είναι σε πανικό» καθώς «φοβάται ότι θα χάσει την αυτοδυναμία στο δημοτικό συμβούλιο και ο Γιάννης Μπουτάρης τότε θα είναι ένας αχυρένιος δήμαρχος».

Ο ίδιος βάλλει κατά της διοίκησης και για την υπόθεση των διαγωνισμών στην καθαριότητα λέγοντας ότι «είναι αδιαφανής ο τρόπος διεξαγωγής των διαγωνισμών και το έχω επισημάνει από καιρό» ενώ εκφράζει την συμπάθειά του προς τον κ. Ζέρβα αλλά και τους κ.κ. Κουράκη, Αβραμόπουλο και Ζαχαριάδη σημειώνοντας ότι προς το παρόν «εκφράζουμε μόνο την δυσαρέσκειά μας» και καταλήγει ότι εδώ που έφτασαν τα πράγματα «τίποτα πια δεν μπορεί να μας ενώσει» παρά μόνο η παραίτηση του δημάρχου.

 

ansasaresekoinopoihsteto001

  • posidon

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anthea banner 920X100_02

info@komistes.gr

ΘΑΝΟΣ ΤΑΚΗΣ

«
»

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ

«
»

ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ

«
»