Πρόστιμο για το Guinness! €78 εκατομμύρια σε βάρος του Δήμου Θεσσαλονίκης!

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σωκράτης Δημητριάδης κατήγγειλε ότι το πρόστιμο σε βάρος του Δήμου Θεσσαλονίκης για τις γνωστές παραλείψεις της Διοίκησης Μπουτάρη αναφορικά με την «υπόθεση Βόλβης» όπως έχει χαρακτηριστεί, έφτασε «αισίως» τα 78 εκατ. ευρώ!

Κατά την ομιλία του στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, ενημέρωσε το σώμα επιδεικνύοντας μάλιστα το σχετικό εξαιρετικά επείγον έγγραφο του Υπουργείου Εσωτερικών που από 25.05.2016 καλούσε τον Δήμο Θεσσαλονίκης εντός τριημέρου, να προχωρήσει σε τελική εφαρμογή των συμφωνηθέντων.

Ο κ. Μπουτάρης, βολικώς, απουσίαζε από τη συνεδρίαση.
Ουδείς σύμβουλος της συμπολίτευσης μίλησε…

Κι έτσι, ετοιμάζεται να σερβιριστεί το μεγαλύτερο πρόστιμο στην ιστορία της ελληνικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Περί της υπόθεσης αυτής αναφορές και παλαιότερες δημοσιεύσεις μπορείτε να βρείτε εδώ.

ansasaresekoinopoihsteto001

  • Ελληνας Ορθοδοξος

    Ο μπουταρ-αγας οταν ειναι να διαφημισει την ανθελληνικοτητα και την «διαφορετικοτητα» του στηνοντας φιεστες με φουστοπαρελασεις και «προσευχες» μουσουλμανων ειναι πρωτος και καλυτερος, αλλωστε ΠΟΤΕ δεν εκρωψε την ανωμαλια του και την » αρρωστια» που τον δερνει (σημειωτεον δεν ειναι μονο μια) .
    Ας τα βλεπουν αυτα οι ψηφοφοροι του που μας ζαλιζαν για την καλη «διαχειρηση» οικονομικων του δημου, αλλωστε προσωπικη περιουσια εχει ο ζαλισμενος, ας του ανουν λοιπον μια κατασχεση να στωσει επιδερμιδα και να φτιαξει χαρακτηρα …..

anthea banner 920X100_02

info@komistes.gr

ΘΑΝΟΣ ΤΑΚΗΣ

«
»

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ

«
»

ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ

«
»