Στ. Λιακόπουλος: «Ο Μπουτάρης μας θέλει σκυλάκια του με φίμωτρο»

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε στην παράταξη του Γιάννη Μπουτάρη, μετά από τις δηλώσεις του σχετικά με τις συναντήσεις δημοτικών του συμβούλων για την »μετά εποχή Μπουτάρη» αλλά και γενικότερα για την παράταξη. 

Ο Γ. Μπουτάρης μιλώντας στο rthess κάλεσε να παραιτηθούν όσοι δεν συμφωνούν με την κεντρική γραμμή. Ο ίδιος πρόσθεσε πως θα είναι δήμαρχος μέχρι και τα 100.

Η απάντηση δεν άργησε να έρθει από τον Κωνσταντίνο Ζέρβα μέσω του facebook τονίζοντας πως δεν θα παραιτηθεί. Χαρακτηριστά έγραψε:

»Εκλέχθηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης το 2010 και στη συνέχεια το 2014 με στόχο να φανώ χρήσιμος στην πόλη, να υπηρετώ τους πολίτες και να εργάζομαι για τη βελτίωση της καθημερινότητας. Παραμένω σταθερά προσηλωμένος στις αρχές και στις αξίες που υπηρετούν το όραμά μου για την πόλη που θέλουμε να ζούμε.»

Από την πλευρά του ο Στέλιος Λιακόπουλος, σχολίασε τις δηλώσεις του δημάρχου, τονίζοντας οτι ποτέ δεν διεκδίκησε θέση αντιδημάρχου, χαρακτηριστικά έγραψε:

»Με έκπληξη πληροφορήθηκα την συνέντευξη του Δημάρχου που στρέφεται και εναντίον μου και νιώθω πλήρη απογοήτευση για την διολίσθηση του σε επίπεδο καμαρίλας. Ουδέποτε διεκδίκησα θέση Αντιδημάρχου όπως αναφέρθηκε. Τις απόψεις μου για τον τρόπο διοίκησης με τους μόνιμους αυλικούς του και δη στο θέμα των διαγωνισμών τις εξέφρασα στην δημοτική ομάδα,στο δημοτικό συμβούλιο και με επιστολή μου στο γραφείο του. Γνώμονα των πράξεων και λόγων μου είναι η αξιοπρέπεια μου και ο σεβασμός στον εαυτό μου και στους πολίτες που με εξέλεξαν. Λυπάμαι ειλικρινά που ο Δήμαρχος μας θέλει σκυλάκια του με φίμωτρο και διακοσμητικές γλάστρες. Εγώ θα εξακουλουθώ να λέω ελεύθερα και κατα την κρίση μου τις απόψεις μου χωρίς αντιπολιτευτική διάθεση.

Στέλιος Λιακόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος»

seleo

ansasaresekoinopoihsteto001

anthea banner 920X100_02

info@komistes.gr

ΘΑΝΟΣ ΤΑΚΗΣ

«
»

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ

«
»

ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ

«
»