ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΗΝΑΝΙΑΣ ΒΕΣΤΦΑΛΙΑΣ – Του Βλάση Γωγούση

Μήνυμα αντιμετώπισης της φοροδιαφυγής έστειλαν με τη σημερινή συνάντησή τους στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ με τον υπουργό Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας, Νόρμπερτ ΒΑΛΤΕΡ ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ.

«Οι προηγούμενες κυβερνήσεις – δήλωσε ο πρωθυπουργός- όχι μόνο δεν είχαν την πολιτική βούληση αλλά στενοί συνεργάτες τους βρίσκονταν μέσα στις επίμαχες λίστες», και πρόσθεσε ότι «μόλις χθες επιβλήθηκε πρόστιμο 3,3 εκατομμυρίων ευρώ στον κ. Παπασταύρου, συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού ΣΑΜΑΡΑ»

και πρόσθεσε :

η πολιτική μας βούληση είναι ξεκάθαρη και πιστεύω ότι με την υποστήριξή σας θα έχουμε γρήγορα αποτελέσματα και με τις δύο Λίστες ( = Λίστα ΛΑΓΚΑΡΝΤ και Λίστα ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ ).

Και ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ συμπλήρωσε :
«Πολλοί έχουν χάσει τον ύπνο τους με την προσπάθεια της κυβέρνησης για την πάταξη της φοροδιαφυγής»,.

Σημείωση Βλάση Γωγούση :

Επειδή κι` εμείς κύριε Τσίπρα χάσαμε ( εκτός από τον …ύπνο μας ) τα` αυγά και τα…πασχάλια κι` επειδή κι` εσείς αναμασάτε την ίδια καραμέλα με τους προηγούμενους (Σαμαρά, Βενιζέλο, Παπακωνσταντίνου κ.α. ) διερωτώμαι:

Γιατί ΔΕΝ ανακοινώνετε ΣΗΜΕΡΑ ( ναι σήμερα ) όλα τα ονόματα των Ελλήνων….ληστών για να μάθουμε κι` εμείς οι κοινοί…θνητοί ποιοι λαμπροί συμπατριώτες μας κατόρθωσαν στεγνώνοντας το…..σκατό τους να βγάλουν πακτωλό χρημάτων….νομίμως ( βεβαίως, βεβαίως !), στο εξωτερικό ;

Σσσσσσσσσσσστ !!, μην σπεύδετε να μου πείτε :

«Μα, ξέρετε γιατρέ, «τα προσωπικά δεδομένα» και, «τα λεφτά είναι νομίμως βγαλμένα έξω» και «υπάρχουν και επιχειρήσεις που έχουν έξω την έδρα τους » και «μερικοί έχουν παιδιά που σπουδάζουν στο εξωτερικό » και άλλες τέτοιες δικαιολογίες , γιατί αυτά μας …τάπαν κι` άλλοι κύριε Πρωθυπουργέ.

Και –στο κάτω – κάτω της γραφής αφού –όπως λέτε- τα λεφτά είναι νομίμως βγαλμένα έξω , για ποια προσωπικά δεδομένα μιλάτε ;

Και να σας πω κύριε πρωθυπουργέ και κάτι (….μεταξύ μας ;,) Όταν εσείς μιλάτε για προσωπικά δεδομένα εμείς, κυκλοφορούμε σήμερα με 2 βαθμούς κάτω από το μηδέν κουκουλωμένοι με κουβέρτες μες` το σπίτι μας, γιατί δεν έχουμε λεφτά να πάρουμε πετρέλαιο.

Γι` αυτό !!

VLASISGOGOUSIS004

Δρ Βλάσης Γωγούσης

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:
Ξέρει κανείς αγαπητοί μου αναγνώστες να μου πει τι εννοούσε ο…..ποιητής σαν έγραφε το :
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ ;

 

 Αν θέλετε να διαβάσετε άλλα άρθρα του Βλάση Γωγούση,
τα βρίσκετε εδώ.

 

ansasaresekoinopoihsteto001

 

  • peet14.14

    Καλημέρα γιατρέ ,απλά αυτή είναι η διαφορά μεταξύ αντιπολίτευσης και εξουσίας
    Δυστυχώς οι ρόλοι αλλάζουν ,αλλά το αποτέλεσμα μένει ίδιο

  • posidon

    Ήταν ποιητής προφήτης γιατρέ μου, που έβλεπε μπροστά μερικές χιλιάδες χρόνια…

anthea banner 920X100_02

info@komistes.gr

ΘΑΝΟΣ ΤΑΚΗΣ

«
»

ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ

«
»

ΒΛΑΣΗΣ ΓΩΓΟΥΣΗΣ

«
»